92
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- λευκό κρασί 100 ml
- havarti 200 γρ
- δυόσμος 10 φύλλα
- μπύρα 330 ml
- αλεύρι 1.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- λάϊμ 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- άνηθος 3 κλων
- λάϊμ 1 τμχ
- χυμός λάιμ 30 ml
1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 100 ml ελαιόλαδο 1 φλ. ρύζι καρολίνα 100 ml κρασί λευκό 2 φλ. νερό 200 γρ. τυρί Arla Havarti 10 φύλλα δυόσμου Αλάτι- πιπέρι 330 ml μπύρα 1 ½ φλ. αλεύρι 2 αβγά 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. κουρκουμά ½ ματσ. μαϊντανό Ξύσμα από 1 λάιμ Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα) Αλάτι -πιπέρι 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 50 ml ελαιόλαδο 2-3 κλων. άνηθο Ξύσμα από 1 λάιμ 30 ml χυμό λάιμ Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr