139
Υλικά
- ελαιόλαδο 100 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαραθόριζα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κουκιά φρέσκα 1 κιλ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- μάραθος 1 φλ
100ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
1 μεγάλη μαραθόριζα καθαρισμένη, σε πολύ λεπτές φέτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κιλό κουκιά χλωρά, καθαρισμένα
1 κονσέρβα ντοματάκια με το χυμό τους, ψιλοκομμένα
1 κοφτή κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 φλιτζάνι μάραθο ψιλοκομμένο (χωρίς τα κοτσάνια)
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
1 μεγάλη μαραθόριζα καθαρισμένη, σε πολύ λεπτές φέτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κιλό κουκιά χλωρά, καθαρισμένα
1 κονσέρβα ντοματάκια με το χυμό τους, ψιλοκομμένα
1 κοφτή κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 φλιτζάνι μάραθο ψιλοκομμένο (χωρίς τα κοτσάνια)
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr