Κουνουπίδι “με άποψη”, αλλά και πέννες. Στο φούρνο

Καταχωρήθηκε στις 19/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 1 κουνουπίδι, χωρισμένο στις κορυφές του 500 γρ. πέννες 240 ml (2/3 φλ) παρθένο ελαιόλαδο 240 ml (2/3 φλ) λευκό ξηρό κρασί 2-3 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο (βάλτε ολόκληρα) 3-4 κλαδάκια φρέσκια μαντζουράνα...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις