236
Υλικά
- πατάτες 2 τμχ
- κουνουπίδι 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κύμινο 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κάρυ 3 κγ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Έχετε σκεφτεί ποτέ να μαγειρέψετε το κουνουπίδι κάπως διαφορετικά από βραστό για σαλάτα; Εμείς σας έχουμε ήδη μια νοστιμότατη πρόταση για κουνουπίδι κοκκινιστό, αλλά σήμερα προσθέτουμε ακόμα μία επιλογή, μαγειρεύοντας ένα πιάτο με έντονη την επιρροή της ινδικής κουζίνας! Προμηθευτείτε, λοιπόν, ένα κάρι και ένα φρέσκο κουνουπίδι και δοκιμάστε τη! Θα σας μείνει αξέχαστη! ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com