112
Υλικά
- κουνουπίδι 300 γρ
- μπρόκολο 300 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι μπασμάτι 250 γρ
- ζωμός 2 φλ
- ροκφόρ 150 γρ
- γάλα φρέσκο 600 ml
- βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι 50 γρ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- μαϊντανός 1 κσ
Υλικά:
300 γρ. κουνουπίδι
300 γρ. μπρόκολο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή μπονετ
2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. κουνουπίδι
300 γρ. μπρόκολο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή μπονετ
2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα:
150 γραμμ. ροκφόρ
600 ml φρέσκο γάλα
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. αλεύρι
Στη μύτη κουτ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλ. παρμεζάνα
1/3 φλ. τρίμματα ψωμιού
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό...
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com