Κουνουπίδι ψητό στο φούρνο

Καταχωρήθηκε στις 08/02/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κόβουμε το κουνουπίδι σε φλορέτες, λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε στον αέρα μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρυσό χρώμα στις άκρες. Ανακατεύουμε συχνά να μην μας αρπάξει. Εμείς το ανακατέψαμε με ψητά πατζάρια, εξου και το χρώμα. Σερβίρουμε με ένα απλό ντρέσινγκ λαδολέμονο. Από τις πιο εύγευστες χειμωνιάτικες σαλατούλες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://vegansintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις