Κουνουπίδι στο φούρνο με ντομάτα και πιπεριές

Καταχωρήθηκε στις 09/12/10

9 Ψήφοι Ψήφισε

Πολλές φορές στο σπίτι περισσεύει φαγητό από την προηγούμενη μέρα ( το leftover που λένε και οι ξένοι μάγειροι), το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί και να σερβιριστεί στο τραπέζι μας με έναν πολύ διαφορετικό και ελκυστικό τρόπο. Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, τη φαντασία μας και τις οικογενειακές προτιμήσεις και ας δημιουργήσουμε στην κουζίνα μας.Δείτε πώς αξιοποίησα το βρασμένο κουνουπίδι για σαλάτα, στο οποίο όμως δεν είχα προσθέσει λεμόνι. Άρεσε πολύ η ιδέα μου, γι’ αυτό και τη μοιράζομαι μαζί σας...

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις