Λαχανοντολμάδες

Καταχωρήθηκε στις 12/10/11 από το χρήστη

4 Ψήφοι Ψήφισε

Οι λαχανοντολμάδες σερβίρονται και με ξινή μπεσαμέλ : Υλικά σάλτσας :2 αβγά, χυμός 2 λεμονιών, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές αλεύρι Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ως εξής: λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά μέχρι να ροδίσει λίγο. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο ζωμό από το φαγητό ανακατεύοντας συνέχεια, για να μην σβολιάσει.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.topsyntages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις