Λαχανοντολμάδες με κιμά αυγολέμονο

Καταχωρήθηκε στις 22/02/11

8 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση:  Καθαρίζουμε τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου και αφαιρούμε το κοτσάνι σκάβοντας το με ένα μαχαίρι. Το βυθίζουμε ολόκληρο σε μία κατσαρόλα με καυτό, αλατισμένο νερό για 5-10 λεπτά, με το άνοιγμα, να ακουμπάει στον πάτο της. Βγάζουμε, όσα φύλλα έχουν μαλακώσει και συνεχίζουμε το ζεμάτισμα μέχρι να μαλακώσουν όλα τα φύλλα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις