Λαχανοντολμάδες Νηστίσιμοι – Lenten Cabbage Rolls

Καταχωρήθηκε στις 23/11/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει τη δική της νοστιμιά. Στη νοστιμιά του πιάτου παίζει καθοριστικό ρόλο η γέμιση. Όταν προσθέσουμε κιμά και στο τέλος αυγολέμονο, το πιάτο γίνεται εξαιρετικό, κλασικό και πολύ δημοφιλές.

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις