63
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- ρύζι γλασέ 2 φλ
- χυμός ντομάτας 0.5 συσκ
- πελτές 1 κγ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λάδι 0.75 ποτ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- αλάτι 1 κσ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
1 λάχανο μαλακό 1,5 – 2 κιλά 2 φλιτζάνια ρύζι γλασέ ½ χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ¾ ποτηριού νερού λάδι ½ ματσάκι μαϊντανό ½ ματσάκι άνηθο 2 πιπεριές καυτερές 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κύβο λαχανικών (προαιρετικά) Λεμόνι (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr