Λαχανοντολμάδες στη γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 01/12/09

4 Ψήφοι Ψήφισε

Τα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και νοστιμιά μηδέν. Με λίγη τύχη μπορείτε να βρείτε παραγωγούς στη λαϊκή που ακόμη έχουν δικούς τους σπόρους και καλά λάχανα.Τα υλικά μας που έβγαλαν 45 ντολμαδάκια1 λάχανο αφράτο περίπου 1 1/2 κιλό300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ( εγώ έβαλα χοιρινό)1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανό3/4 από ένα κεσεδάκι ρύζι για γεμιστά2 κουταλιές κουκουνάρι2-3 κουταλιές ψιλοκομμένες ντομάτες από κονσέρβα1 ποτήρι του κρασιού λάδιΑλάτι και φρε

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις