Λαχανοντολμάδες.. (Βήμα - Βήμα)

Καταχωρήθηκε στις 18/01/12

5 Ψήφοι Ψήφισε

Οι λαχανοντολμάδες φτιάχνονται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Στην Ασία τους γεμίζουν συνήθως με θαλασσινά, τόφου και μανιτάρια, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη τα γεμίζουν με χοιρινό κιμά και χρησιμοποιούν λάχανο τουρσί για να τους τυλίξουν, στην Σουηδία και στην Φινλανδία τους φτιάχνουν μεγαλύτερους και χρησιμοποιούν γάλα, μοσχάρι και μαγειρεμένο ρύζι στην γέμιση..
Φυσικά οι δικοί μας είναι οι καλύτεροι... Εχω κάνει πολλές φορές λαχανοντολμάδες με την κλασσική συνταγή της γιαγιάς και της μαμάς μου αλλά τις προηγούμενες μέρες είδα τον Ακη στο Mega Πρωινό να μαγειρεύει λαχανοντολμάδες κάπως διαφορετικά, χρησιμοποιώντας πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές και είπα να τους δοκιμάσω.. Πραγματικά ήταν πολύ νόστιμοι και σας προτείνω να τους δοκιμάσετε..

Διάβασε τη συνταγή στο https://eri-captaincook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις