65
Υλικά
- portobello 750 γρ
- πλευρώτους 750 γρ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 5 τμχ
- κόκκινο κρασί 150 γρ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- φασκόμηλο 2 φύλλα
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- πιπέρι 10 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μαργαρίνη με βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μπαγκέτα 200 γρ
- γάλα 200 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλεύρι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γιαούρτι -
- σχοινόπρασο 1 κσ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr