83
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 2 τμχ
- γραβιέρα 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα φρέσκο 150 ml
- αλεύρι 100 γρ
- γαλέτα 200 γρ
Το καλοκαίρι η μελιτζάνα είναι στην εποχή της και στα καλύτερά της. Με σάρκα γλυκιά και μαλακή και φλούδα λεπτεπίλεπτη, δεν θα χρειαστεί καν να την ξεπικρίσετε. Εκτός από τις μελιτζάνες στον φούρνο με φέτα, φτιάξαμε και ένα ορεκτικό, λίγο διαφορετικό! Μελιτζάνες γεμιστές με γραβιέρα, τηγανητές ή ψητές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com