81
Αλατοπιπερώνουμε, λαδώνουμε ελαφρά και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν ελαφρά.Ετοιμάζουμε τονκιμά κοκκινιστό. Σε κατσαρόλα βάζουμε τη φυτίνη να λιώσει ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να αρχίσει να βράζει και να πήξει. Με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται ποτέ να σβωλιάσει!Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να μισοκρυώσει, ανακατεύοντας πότε-πότε για να μην κάνει κρούστα.Από πάνω στρώνουμε τον κιμά φροντίζοντας να πάει παντού. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο τριμμένο τυρί.Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν κόψουμε σε κομμάτια.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com