by admin

Μουσακάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αλατοπιπερώνουμε, λαδώνουμε ελαφρά και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν ελαφρά.Ετοιμάζουμε τονκιμά κοκκινιστό. Σε κατσαρόλα βάζουμε τη φυτίνη να λιώσει ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να αρχίσει να βράζει και να πήξει. Με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται ποτέ να σβωλιάσει!Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να μισοκρυώσει, ανακατεύοντας πότε-πότε για να μην κάνει κρούστα.Από πάνω στρώνουμε τον κιμά φροντίζοντας να πάει παντού. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο τριμμένο τυρί.Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν κόψουμε σε κομμάτια.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μουσακάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com