90
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καλαμπόκι 1 φλ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- τοματοπελτές 1 κσ
- μπύρα 250 ml
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- τσίλι 1 κγ
- μαντζουράνα 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- κόλιανδρο -
- αλάτι -
- μελιτζάνες φλάσκες 4 τμχ
- πατάτες 5 τμχ
- ελαιόλαδο -
- σπορέλαιο -
- τσένταρ 150 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- κύμινο 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόλιανδρο 5 κλων
- πάπρικα γλυκιά -
Η ιστορία του μουσακά είναι περίπλοκη όπως και αυτή η εκδοχή! Ένας άλλος μουσακάς, όχι σαν τον κλασικό Ελληνικό που ξέρουμε, ένας μουσακάς στην φιλοσοφία της τεχνικής του μουσακά με προσαρμογή στην Tex Mex κουζίνα και ναι... δεν χρειάζεται ψήσιμο!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr