153
Υλικά
- σαλιγκάρια 40 τμχ
- σπανάκι 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- αλάτι 1 κγ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 60 ml
Μια προσθήκη που ταιριάζει πολύ στο πιο χαρακτηριστικό κρητικό πιάτο! Όταν πριν από λίγες μέρες δημοσίευσα στο facebook φωτογραφίες από τους μπουμπουριστούς χοχλιούς που είχα ετοιμάσει , ένας από τους τακτικούς φίλους της σελίδας, ο κύριος Γ. Τ. μου σχολίασε «Την άλλη φορά, έτσι από περιέργεια και μόνο, πρόσθεσε σκορδόφυλλα και αρκετό σπανάκι» . Ακριβώς έτσι έγινε και με μας τις δύο φορές που τους έφτιαξα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr