194
Υλικά
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κιλ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- λάδι 0.5 φλ
- ξύδι 0.33 κσ
- ντοματοπελτές 0.5 φλ
- κονκασέ 1 κουτί
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- δεντρολίβανο 1 κλων
- μαύρο πιπέρι 1 κσ
- μπαχάρι 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αλάτι 1 κσ
- δαμάσκηνα 300 γρ
Υλικά : 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδα με το φλούδι τους 1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλυτζάνι λάδι 1/3 φλυτζανιού ξύδι 1/2 φλυτζάνι πελτε ντομάτας ή ένα κουτί τοματάκια κονσέρβα 2 δαφνόφυλλα 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 1 κουταλιά σούπας πιπέρι μαύρο 1 κουταλιά σούπας κόκκους μπαχάρι 1 ξύλο κανέλλα 1 κουταλιά σούπας αλάτι 300γρ δαμάσκηνα ξερά, χωρίς κουκούτσι
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr