65
Είναι αλήθεια ότι οι λαχανοντολμάδες είναι φαγητό που όλοι στο μυαλό μας το συνδυάζουμε με κιμά, κατά προτίμηση χοιρινό και πλούσια σάλτσα αυγολέμονο. Σε πολλές περιοχές είναι απαραίτητο πιάτο του χριστουγιεννιάτικου τραπεζιού. Θεωρούνται χειμωνιάτικο πιάτο. Όμως τούτοι εδώ είναι νηστίσιμοι πολύχρωμοι ανοιξιάτικοι λαχανοντολμάδες ό,τι πρέπει για την εποχή. Δεν είναι λιγότερο πλούσιοι ούτε λιγότερο νόστιμοι από τους κιμαδένιους και αποτελούν μια χορταστική λύση για το σαρακοστιανό τραπέζι....
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr