131
τα ντολμαδάκια γιαλαντζί με το υπόξινο αμπελόφυλλο σε πρώτο ρόλο, σε συνδυασμό με τα αρωματικά της Ελληνικής άνοιξης να δίνουν φρεσκάδα πάνω σε ένα νόστιμο αλλά σχετικά ντροπαλό ρύζι, αποτελούν ένα μεγαλοφυώς ισορροπημένο και εντελώς ανοιξιάτικο συνδυασμό γεύσεων με σαφήνεια και εντάσεις. Φλερτάρουν ασύστολα με τους γευστικούς σου κάλυκες, χωρίς ποτέ να υπονοήσουν ότι μπορεί να ολοκληρώσουν το γεύμα σου και κατά συνέπεια κινούνται σε ανώτερα αξιακά επίπεδα γαστρονομικού ρόλου
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr