59
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 2-3 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ρίγανη, το φύλλο δάφνης, το πιπέρι, τον πελτέ της ντομάτας, τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τις πατάτες με την πιπεριά Φλωρίνης.Τις σοτάρουμε 3-4 λεπτά, προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε καλά συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμη.Προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό, αλάτι και βράζουμε τις πατάτες γιαχνί για περίπου 30-40 λεπτά.Αν χρειασθεί, προσθέτουμε κι άλλο ζεστό νερό.Στο τέλος βάζ
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com