113
Υλικά
- πατάτες 2 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 8 φύλλα
- ντομάτα 400 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- καυτερό πιπέρι 1 κγ
- λευκό κρασί 500 γρ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
- πράσινες ελιές 15 τμχ
- μπέϊκον 150 γρ
Υλικά 2 κιλά πατάτες 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 8 φύλα δάφνης 400 γραμ. Αποφλοιωμένη ντομάτα Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κουτ. Γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι 1 κουτ. Γλυκού κόκκινο καυτερό πιπέρι 500 γραμ. λευκό κρασί 1 ½ φλιτζ. Τσαγιού ελαιόλαδο 10 - 15 ελιές πράσινες 150 γραμ. μπέικον
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr