67
Υλικά
- γάλα 500 ml
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- μανούρι 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 80 γρ
- μαργαρίνη 20 γρ
- βούτυρο 20 γρ
- σκόρδο 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πατατούλες ογκρατέν σήμερα και μια ελληνογαλλική συμφωνία. Στο γνωστό και πεντανόστιμο πιάτο, προσθέτουμε μια ελληνική πινελιά... το μανούρι. Γίνονται ελαφρές, πολύ πολύ ωραίες και καθόλου ευκαταφρόνητες σαν συνοδευτικό πιάτο ή και σαν κύριο πιάτο με μια ωραία και απλή χωριάτικη σαλάτα! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com