71
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λιαστή ντομάτα 3 φέτ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
- σκόρδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 2 κσ
Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια έστω και σε μικρή ποσότητα;; Το αποκαλείς πλούσιο, ακριβό ή πώς;;; Και μπορεί ένα φαγητό σαν τις ταπεινές και παραδοσιακές πατάτες γιαχνί να φορέσει τον μανδύα ενός γκουρμέ φαγητού που θα καταδεχθεί να στολίσει το τραπέζι ενός γεύματος λίγο μεγαλύτερου από το οικογενειακό;;; ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα 4 μέτριες πατάτες, σε φέτες 2 κρεμμύδια (το ένα ψιλοκομμένο και το άλλο σε φέτες) 1 μικρό καρότο σε κυβάκια 1/2 κόκκινη πιπεριά σε φετάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com