139
Υλικά
- κόκκινο λάχανο 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσινο μήλο 2 τμχ
- κάστανα 7 τμχ
- κουκουνάρι 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- μαύρη ζάχαρη 3 κσ
- μαυροδάφνη 160 ml
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- μπαχάρι 0.33 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 5 κσ
Κόκκινο, λοιπόν, και στο πιάτο μας στο Χριστουγεννιάτικο αλλά και στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι . Κόκκινο λάχανο, γλυκόξινο, μαζί με κάστανα, μήλο και κουκουνάρι θα γλυκάνουν και θα δώσουν μια υπέροχη, γιορτινή νότα στο κοτόπουλο, τη γαλοπούλα, την πάπια ή το χοιρινό. Η αρχική συνταγή της Μάρθας Στιούαρτ με δική μου προσθήκη τα κάστανα, το κουκουνάρι και το κόλιανδρο. Ένα συνοδευτικό που δεν μπορείς να το αποχωριστείς και που είναι πανεύκολο αλλά και μοναδικής νοστιμιάς! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com