by admin

Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με μπέηκον και καραμελωμένο κρεμμύδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ένα δύσκολο υλικό που αν όμως μαγειρευτεί ωραία γίνονται ένα υπέροχο συνοδευτικό για χοιρινό κυρίως. Μέχρι τώρα τα έφτιαχνα με τον απλό και λίγο βαρετό για μένα τρόπο του βρασίματος. Αυτή τη φορά τα έψησα, έγιναν πολύ ωραία και θα τα επαναλάβουμε. Επίσης έτσι δεν χάνουν και τη θρεπτική τους αξία. Το μπέηκον βέβαια, επειδή στη συγκεκριμένη φάση συνόδευαν χοιρινό είναι πλεονασμός, αλλά τους πήγαινε πολύ....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: καραμελωμένα κρεμμύδια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com