73
Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ένα δύσκολο υλικό που αν όμως μαγειρευτεί ωραία γίνονται ένα υπέροχο συνοδευτικό για χοιρινό κυρίως. Μέχρι τώρα τα έφτιαχνα με τον απλό και λίγο βαρετό για μένα τρόπο του βρασίματος. Αυτή τη φορά τα έψησα, έγιναν πολύ ωραία και θα τα επαναλάβουμε. Επίσης έτσι δεν χάνουν και τη θρεπτική τους αξία. Το μπέηκον βέβαια, επειδή στη συγκεκριμένη φάση συνόδευαν χοιρινό είναι πλεονασμός, αλλά τους πήγαινε πολύ....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com