93
Η μελιτζάνα, πρώτα μαγειρεμένη και μετά περασμένη στο γκριλ βγάζει μια γλυκιά γεύση που δένει τέλεια με την ελαφρά λιωμένη μοτσαρέλα και το άρωμα του βασιλικού. Aπολαυστικός και νόστιμος συνδυασμός γνωστών υλικών, που -σχεδόν από το τίποτα- δημιουργεί και μια αίσθηση στο πιάτο. Κάνει για πρώτο ή ορεκτικό και μπορεί να συνοδεύσει τέλεια σαλάτες ή ένα πλατό με αλλαντικά. Εντελώς μεταξύ μας, μ’ όλ’ αυτά, εδώ τόχω να πω…καλό καλοκαίρι!
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com