113
Υλικά
- σαλιγκάρια 1 συσκ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κονκασέ 1 κουτί
- δάφνη 2 φύλλα
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά (για 4 άτομα): 1 συσκευασία σαλιγκάρια κατεψυγμένα 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά πράσινη 1 κουτάκι κονκασέ ή 2 τομάτες φρέσκιες 2 φύλλα δάφνης ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Ξεπαγώνουμε τα σαλιγκάρια, τα βράζουμε για 30 λεπτά και τα σουρώνουμε....
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr