106
Υλικά
- σαλιγκάρια 0.2 κιλ
- κόκκινα κρεμμύδια 5 τμχ
- ασπρομανίταρα 15 τμχ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κανέλα 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- λευκό κρασί 0.25 ποτ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Ένας παραδοσιακός κυπριακός μεζές που σερβίρεται στις περισσότερες ταβέρνες... Τα σαλιγκάρια είναι ένα ιδιαίτερο πιάτο που σπάνια στις μέρες μας το ετοιμάζουν στα νοικοκυριά... Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ελαφριά, και συνδυάζει πολλά μυρωδικά που ταιριάζουν απόλυτα με το συγκεκριμένο φαγητό... Για τους επιλεκτικούς και μεζεκλήδες η καλύτερη συνταγή!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr