by admin

Σπανάκι με κιμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.Υλικά 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, σε ψιλά καρέ 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλη φρέσκια ντομάτα, σε χοντρά κομμάτια 1 κουτ. γλυκού πελτές 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 60 ml ελαιόλαδο λίγο κύμινο, κοπανισμένο σε σκόνη (αν θέλουμε) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι γιαούρτι για το σερβίρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr