Σπανάκι με κιμά

Καταχωρήθηκε στις 19/09/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.Υλικά 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, σε ψιλά καρέ 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλη φρέσκια ντομάτα, σε χοντρά κομμάτια 1 κουτ. γλυκού πελτές 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 60 ml ελαιόλαδο λίγο κύμινο, κοπανισμένο σε σκόνη (αν θέλουμε) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι γιαούρτι για το σερβίρισμα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις