82
Υλικά
- κουνουπίδι 1 τμχ
- αντσούγιες 6 τμχ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- μετσοβόνε 150 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
Το κουνουπίδι θεωρείται ένα χορταρικό σχετικά υποτιμημένο. Εάν θέλετε και τη δική μου, ταπεινή, άποψη, το “σχετικά” είναι …σχήμα λόγου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνω κατά καιρούς να βρω τρόπους να το φέρω στο τραπέζι μας, είναι τόσες και τόσες οι ευεργετικές του ιδιότητες που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να τις αγνοήσουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr