82
Υλικά
- σαλιγκάρια 50 τμχ
- άνθος αλατιού 2 κσ
- ελαιόλαδο -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- χυμός ντομάτας 0.5 ποτ
- ντομάτα 0.5 κούπα/ες
- θυμάρι -
- ρίγανη -
- πάπρικα γλυκιά -
- μαύρο πιπέρι -
40-50 χοντρούς χοχλιούς 2 κουταλιές της σούπας ανθό αλατιού (θαλασσινό ακατέργαστο αλάτι, αν δεν έχετε από το κανονικό) ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1/2 κόκκινη πιπεριά 1 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί 1 κουταλιά πελτέ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr