355
Υλικά
- βερίκοκο 500 γρ
- ροδάκινα 500 γρ
- καστανή ζάχαρη 850 γρ
- μέλι 3 κσ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- κρασί 150 ml
- λεμόνι 1 τμχ
Η μαρμελάδα κοχλάζει σαν μαγικό φίλτρο και γίνεται πηχτή όσο πρέπει και πορτοκαλί όσο πρέπει και η ξύλινη κουτάλα τη γεύεται πρώτη αχόρταγα! Κι ύστερα το τσουκάλι απομακρύνεται από τη φωτιά και το πολύτιμο περιεχόμενό του μπαίνει στα βάζα που κλείνουν κάνοντας "φλαπ" με ένα ολόχρυσο καπάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com