165
Υλικά
- κορόμηλα 1.5 -
- ζάχαρη 400 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- κάρδαμο 10 τμχ
- μαραθόσπορος 1 κγ
Κορόμηλα κόκκινα, μαβιά, πορτοκαλί ή πράσινα. Όποιο χρώμα κι αν έχουν τα κορόμηλα είναι πολύ γευστικά φρούτα για να καταναλωθούν ωμά, αλλά φτιάχνουν και πεντανόστιμες μαρμελάδες. Σφιχτή, πορτοκαλόχρωμη, τραγανή σάρκα, με γεύση και γλύκα μοναδική.Απλά, γρήγορα και εύκολα έχουμε τη μαρμελάδα μας για το Χειμώνα, να νοστιμίζει τα πρωινά μας και να μάς κάνει να αναπολούμε τα καλοκαίρια, με την αφθονία και την ποικιλία των φρέσκων φρούτων.Χρειάζεται λιγότερος χρόνος να φτιάξουμε τη δική μας homemade μαρμελάδα, από το να πάμε μέχρι το σούπερ μάρκετ και να γυρίσουμε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es