Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Μπαχαρικά

Καταχωρήθηκε στις 14/11/11

10 Ψήφοι Ψήφισε

Τα δαμάσκηνα, εκτός από πολύ νόστιμα και γλυκά φρούτα, όταν είναι ώριμα, έχουν και όμορφο χρώμα. Κατ΄επέκταση γίνονται μια πολύ νόστιμη μαρμελάδα, με ένα φανταστικό ροζ-κόκκινο, διαφανές χρώμα!Η διαδικασία είναι τόσο απλή, που σε λίγη ώρα έχουμε μια πικάντικη, κόκκινη, ελαφριά μαρμελάδα για το πρώτο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό μας!Απολαύστε τή σχεδόν αέρινη νοστιμιά της και θα νιώσετε ιδιαίτερα υπερήφανοι που φτιάξατε τη δική σας μαρμελάδα πολύ-πολύ καλύτερη από αυτές του εμπορίου, οι οποίες για τη δική μου γευστική επιλογή παραείναι φορτωμένες γλυκαντικές ουσίες.εργασία: 00h:15′χρόνος: 01h:45'

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις