by admin

Μαρμελάδα κεράσι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παρ’ όλα αυτά τα κεράσια ήταν πολλά κι έτσι έπρεπε κάτι να τα κάνω για να μην χαλάσουν.Μερικά πήραν τον δρόμο για την γυάλα για να γίνουν λικεράκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και τα υπόλοιπα τα έφτιαξα μαρμελάδα σύμφωνα με τον παρακάτω κλασσικό τρόπο.Υλικά1 κιλό κεράσια1 κιλό ζάχαρη ή ¾ εάν δεν την θέλετε πολύ γλυκιά½ ποτήρι του νερού, νερόχυμό από μισό λεμόνιΕκτέλεσηΠλένουμε πολύ καλά τα κεράσια. Βγάζουμε το κουκούτσι με το ειδικό εργαλείο ή με μια φουρκέτα και τα πολτοποιούμε λίγα – λίγα στο μίξερ.Εάν θέλουμε να βρίσκουμε στην μαρμελάδα μας κομμάτια φρούτου, κρατάμε μερικά κεράσια, τα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα κεράσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com