202
Υλικά
- πράσινο μήλο 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- καστανή ζάχαρη 850 γρ
- τζίντζερ 1 τμχ
Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο, νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και η ιδέα να δοκιμάσω να φτιάξω μαρμελάδες και με άλλα λαχανικά, ξεκινώντας απο το παντζάρι. Το παντζάρι το είχα ήδη χρησiμοποιήσει για να φτιάξω κέϊκ, οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com