μαρμελάδα πράσινης ντομάτας με whisky

Καταχωρήθηκε στις 13/03/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

...Όπως έχουμε γράψει και για την μαρμελάδα της κόκκινης ντομάτας εδώ, υπάρχουν υλικά που τα περιλαμβάνουν οι περισσότερες συνταγές που κυκλοφορούν στα έντυπα και στο ίντερνετ, αλλά που πραγματικά δεν βρίσκω απολύτως κανένα νόημα γευστικό ή τεχνικό στην προσθήκη τους, πέραν της αλλοίωσης της αρχικής γεύσης. Αυτά είναι ο χυμός λεμονιού που προσθέτει μια αδιάφορη υπόξινη χροιά και η βανίλια με το γνωστό αξιολάτρευτο άρωμα, που ωστόσο βρίσκω παντελώς περιττό εν προκειμένω. Αντιθέτως, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο συνδυασμός με την φλούδα του λεμονιού ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις