ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΕΤΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO - COMPOSTA DI PESCHE CIOCCOLATO E AMARETTI, DI LUCA MONTERSINO

Καταχωρήθηκε στις 12/09/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η εκτίμηση και η λατρεία μου για τον Luca Montersino, ειναι γνωστή και δηλωμένη! Κάθε συνταγή του είναι και ενα μικρό αριστούργημα της ζαχαροπλαστικής, με ανεπανάληπτους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων. Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια απο τις πιό απλές συνταγές του, απο το τελευταίο του βιβλίο "Peccati al cioccolato", δηλαδή "Σοκολατένιες αμαρτίες", πρόσφατο απόκτημα απο το διαδυκτιακό βιβλιοπωλείο της Feltrinelli... Αν και ο Montersino την χαρακτηρίζει κομπόστα, επειδή τα φρούτα δεν πολτοποιούνται αλλά παραμένουν σε κομματάκια, στην ουσία πρόκειται για μια υπέροχη σοκολατένια μαρμελάδα, εμπλουτισμένη με αμυγδαλένια μπισκοτάκια αμαρέττι. Τώρα που τα ροδάκινα είναι πλέον πολύ ώριμα, δοκιμάστε την χωρίς δεύτερη σκέψη!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις