76
Υλικά
2 1/2 κιλά σύκα
800 γρ. – 1 κιλό ζάχαρη (αν τα σύκα σας είναι γλυκά, βάλτε τη λιγότερη ποσότητα)
2 κ.σ. Cointreau ή Grand Marnier
1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
1/2 φλιτζάνι νερό
1 πρέζα αλάτι
Σε τουλπάνι: 1 στικάκι κανέλα και 6 σπόρια γαρίφαλο
Προαιρετικά: 8 σπόρους πιπέρι schezuan
2 1/2 κιλά σύκα
800 γρ. – 1 κιλό ζάχαρη (αν τα σύκα σας είναι γλυκά, βάλτε τη λιγότερη ποσότητα)
2 κ.σ. Cointreau ή Grand Marnier
1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
1/2 φλιτζάνι νερό
1 πρέζα αλάτι
Σε τουλπάνι: 1 στικάκι κανέλα και 6 σπόρια γαρίφαλο
Προαιρετικά: 8 σπόρους πιπέρι schezuan
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com