67
Υλικά
- ελαιόλαδο 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 120 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- κονιάκ -
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- αλεύρι 600 γρ
- σουσάμι -
- σταφίδες -
200 γραμμάρια ελαιόλαδο 120 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι ξύσμα από ένα πορτοκάλι 200 γραμμάρια ζάχαρη λίγο κονιάκ 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ μισή κουταλιά του γλυκού σόδα μισή κουταλιά του γλυκού κανέλα 500-600 γραμμάρια αλεύρι αρκετό σουσάμι, προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και σταφίδες μέσα
Διάβασε τη συνταγή στο agapameandolmas.blogspot.gr