82
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα 150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση : Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com