131
Υλικά
- αμύγδαλα 0.5 κιλ
- ζάχαρη 0.5 κιλ
- ζάχαρη άχνη 2 φλ
- μανταρίνι 12 τμχ
- κονιάκ 0.5 φλ
- λικέρ μανταρίνι 0.5 φλ
Τα κάτασπρα απ' την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη ζάχαρη, είναι μοναδικά στον κόσμο, τελεία. Πέραν της εκπληκτικής γευστικής σαφήνειας του φρεσκοτριμμένου τους αμύγδαλου που αποκωδικοποιεί στο στόμα μια τραγανή σχεδόν γλύκα με θρυψαλιασμένο άρωμα του καρπού, συνοψίζουν στην απλότητα της λευκής...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com