by admin

Μπισκοτάκια μαρέγκας με καρύδα και αμύγδαλο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτά τα μπισκοτάκια λοιπόν είναι πανεύκολα και λαχταριστά. Έχουν λίγο μαστιχωτή υφή από την καρύδα και τρώγονται υπέροχα με τον καφέ μας. Διατηρούνται για μια εβδομάδα τουλάχιστον μέσα σε τσίγκινο κουτί. Αν δεν αγαπάτε την καρύδα, αντικαταστήστε τη με αμύγδαλο. Στη συνταγή σας δίνω τη μισή ποσότητα ασπράδια, μιας και τα 8 είναι κάπως δύσκολο να τα βρείτε και κάνουν πάρα πολλά μπισκότα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα, μπισκότα καρύδας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu