by admin

Μαλακά μπισκοτάκια με κακάο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μαλακά μπισκοτάκια με κακάο και απαλή γεύση κανέλας. Η ονομασία "Διαμάντια", προέρχεται από εκείνη στα γαλλικά, "Diamants au cacao", μάλλον επειδή γυαλίζουν λόγω της κρυσταλλικής ζάχαρης με την οποία καλύπτονται.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα μαλακά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr