211
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.25 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο 0.5 ποτ
- μαγειρικό λίπος 0.25 ποτ
- ζάχαρη άχνη 0.5 ποτ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- ανθόνερο 1 κγ
- μαχλέπι 0.5 κγ
- χουρμάδες 250 γρ
- κανέλα 1 κσ
- γλυκάνισο 0.5 κγ
- βούτυρο 1 κσ
Υλικα 2 1/4 ποτηρια αλευρι γ.ο.χ 1 κουταλακι μπεικιν παουντερ 1/2 ποτηρι βουτυρο (εβαλα (lurpak) σε θερμοκρασια δωματιου 1/4 ποτηρι φυτινη σε θερμοκρασια δωματιου 1/2 ποτηρι αχνη ζαχαρη 1 αυγο 1 βανιλια 1 κουταλακι ανθονερο 1/2 κουταλακι μαχλεπι Για τη γεμιση: 250 γρ χουρμαδες 1 κουταλια κανελα 1/2 κουταλακι τριμμενο γλυκανισο 1 κουταλια βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com