80
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ζάχαρη 1 φλ
- μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 0.5 φλ
700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γραμ. αμύγαλόψιχα (σε σκόνη) 3 κουταλάκια του γλυκού baking powder 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 200 γραμ. Flora με βούτυρο στο αλουμινόχαρτο ½ φλιτζάνι τσαγιού ΑΛΤΙΣ απαλό 4 αυγά ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα άρωμα πικραμύγδαλου ξύσμα 1 λεμονιού ξύσμα και χυμό 1 πορτοκαλιού ½ φλιτζάνι τσαγιού φιλέ αμυγδάλου 1-2 κρόκοι αυγών χτυπημένοι με λίγο γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr