ΜΑΚΑΡΟΝ

Καταχωρήθηκε στις 27/08/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: 100gr ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΟΥΔΡΑ 100 gr ΑΣΠΡΑΔΙΑ (ΑΠΟ 3 ΜΕΣΑΙΑ ΑΥΓΑ ) ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 50 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΦΡΑΟΥΛΑ Η ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ  ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ: 125 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 300 gr  ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://mageirisa.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις