Μακαρόν

Καταχωρήθηκε στις 24/11/09

2 Ψήφοι Ψήφισε

Τραγανά εξωτερικά και μαλακά εσωτερικά, αυτά τα μικρά μπισκοτάκια κατάγονται από την Βενετία! Πανεύκολα στην παρασκευή τους, μπορούν να αρωματιστούν με κάποιο λικέρ της αρεσκείας μας. Συνήθως δύο μακαρόν ενώνονται με κρέμα ή και μαρμελάδα σαν σάντουιτς. Αυτά που έφτιαξα σήμερα τα άφησα μονά, την επόμενη φορά θα παραθέσω και την συνταγή για την κρέμα...Τα υλικά 3 όλα κι όλα:200 γρ αμύγδαλα πούδρα200 γρ πολύ ψιλή ζάχαρη συν λίγη ακόμα για πασπάλισμα2 ασπράδιαΧρησιμοποιούμε αμύγδαλα χωρίς φλούδα, τα οποία βάζουμε στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πούδρα.Το ίδιο κάνουμε και με την ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις